Näytteilleasettajille

PORTTI TYÖELÄMÄÄN 2021 JÄRJESTETÄÄN ETÄNÄ

Portti Työelämään tapahtumapäivät:

18.1. Tekniikka
19.1. Tekniikka, ICT
20.1. Sosiaali- ja terveysala, Musiikki, Media
21.1. ICT, Liiketalous, Palveluliiketoiminta

Työelämänedustajille tarjotaan mahdollisuus opiskelijoiden kohtaamiseen sekä yleisesti tapahtumaan osallistuville puhumiseen. Järjestämme opiskelijoille mahdollisuuden varata aika tapaamaan yrityksiä virtuaalisessa muodossa. Jokaiselle ilmoittautuneelle työelämänedustajalle tehdään omia 15 minuutin varausaikoja, joita opiskelijat voivat itselleen varata. Nämä 15 minuutin ajat jaetaan ensisijaisesti valitsemallenne päivälle kello 10-14 väliin koko ajalle. Tämän lisäksi osallistuvien työelämäedustajien on mahdollista varata 20 minuutin aika päästä puhumaan Tamkon ylläpitämässä Live-streamissä. Mikäli varaatte ajan puhumaan, huomioimme tämän myös tapaamisten varausajoissa, että opiskelijat eivät samaan aikaan voi varata aikaa tapaamaan teitä.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään työelämän edustajaa ilmoittamaan päivä jolloin he osallistuvat ja tämän perusteella luomme varattavia aikoja opiskelijoille kello 10-14 välille. Tämän lisäksi pyydämme lisäämään linkin esimerkiksi Teams, Zoom tai Google Meet –tapaamiseen, jota kaikki teitä tapaamaan ilmoittautuneet opiskelijat voivat käyttää. (Käytännössä virtuaaliständi!)

Tiivistettynä tavat joilla yritys voi osallistua tapahtumaan:

– Esittely Portti 2021 messukatalogiin.
– Mahdollisuus tarjota esim. 15min aikoja opiskelijoille, jolloin yrityksen edustajaa voi tavata etänä (Teams, Zoom, Google Meet tms.)
– Mahdollisuus pitää seminaarihetki suuremmalle yleisölle. (Tässä tapauksessa toimitattehan myös ajankohdan meille tiedoksi aikatauluja varten).

Mikäli haluat varata ajan myös puhumaan livetapahtumassa, niin ajan varaamiseen löytyy ohjeet ilmoittautumislinkin takaa. Emme erottele puheita ja itse tapahtumaan osallistumista. Tapahtumaan ilmoittautuessa ei kuitenkaa ole pakko varata aikaa puhumaan livetapahtumaan. Osallistuville yrityksille toimitetaan linkki livetapahtumaan ja heitä tapaamaan ilmoittautuneiden opiskelijoiden määrät ja ajat tammikuun aikana ennen tapahtumaa.

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset täältä.

Portti 2021 ja Jobteaser

Portti Työelämään 2021 toimii pääasiassa Jobteaserin kautta. Jobteaser on sivusto, jossa yritykset voivat tarjota opiskelijoille työ- ja harjoittelupaikkoja. Sivuston kautta pystyy myös järjestämään rekrytointitapahtumia etänä. Järjestelmä on TAMKin Urapalveluilla käytössä ja sinne pystyy opiskelijat kirjautumaan omilla tunnuksillaan selaamaan harjoittelupaikkoja. Yritys voi halutessaan tehdä maksuttomat tunnukset Jobteaseriin tulevaisuuden varalle. Yrityksen ei tarvitse kuitenkaan tehdä tunnuksia osallistuakseen Portti Työelämään -tapahtumaan. Portti Työelämään -tapahtumalle on tehty myös aina messukatalogi, missä on yrityksien esittelyteksti. Kaikki on tarkoitus keskittää alkuperäisille tapahtumapäiville.


Hinnasto:

200€ pelkkä tapahtumaan osallistuminen ja esittely messukatalogiin (Tamko järjestää ajanvaraukset, toimittaa tapaamiseen tarvittavan linkin opiskelijoille, markkinoinnin ja opiskelijoille tiedottamisen)
250€ tapahtumaan osallistuminen, esittely messukatalogiin sekä puheenvuoro (sisältää kaikki edellä mainitut, sekä livetapahtuman ylläpidon Teams-alustalla, missä puheet pidetään)
Linkki puheenvuoroille ja opiskelijoiden varaamat tarkemmat ajat tullaan toimittamaan osallistuville tahoille tammikuun aikana. Vaikka tilanne on hankala ja aikataulu tapahtuman järjestämisen suhteen on tiukka, pyritään silti luomaan yhdessä tietä opiskelijoiden astumiselle työelämään. Toivottavasti näemme teidätkin osallistumassa uudenlaiseen Porttiin.

 

Kuvat: Skanskan messuosasto sekä yleiskuvaa vuoden 2019 tapahtumasta.